Winkelwagen Geen producten

Bestellen en betalen

In onze webwinkel kunt u op diverse manieren betalen. Via iDeal, PayPal, Credit Card (via PayPal), MisterCash, overschrijving. Een korte beschrijving per mogelijkheid:
 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. U rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft een bankpas en identificatiemethode nodig.
De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door Pay.nl


 


PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. U kunt snel en eenvoudig een (gratis) PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard. Betalingen via PayPal zijn gratis.
 
Via PayPal heeft u ook de mogelijkheid om met een Credit Card (VISA & Mastercard) te betalen.
 


Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Bent u klant van de deelnemende banken en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Betaal uw aankoop in een vertrouwde bankomgeving.

Afbeeldingsresultaat voor betalen op rekening

Bestellen op factuur bij ledpaneelgroothandel.nl - de prettigste manier van aankopen doen. U betaalt pas nadat u de artikelen heeft ontvangen. Het betalen op rekening kunnen wij u alleen aanbieden als bedrijf en bij een minimale afname van € 250,- aan LED verlichting.

Op basis van de interne kredietrichtlijnen van LEDSTORES EUROPE behouden wij ons het recht voor om bestellingen op rekening niet uit te voeren. In dat geval ontvangt u van ons een e-mail.

Wij verzoeken u, het factuurbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen te voldoen. Het bedrag kunt u overmaken op de rekening van de onderstaande bank:

Begunstigde: LEDSTORES EUROPE B.V.
Bank: ING Bank
IBAN: NL97INGB0007257948
BIC: INGBNL2A

Wij verzoeken u, bij het overmaken uw factuurnummer te vermelden in de betalingsomschrijving en iedere bestelling apart te betalen, zodat wij uw betalingen duidelijk kunnen herleiden.

Indien bij ons twijfel bestaat over de kredietwaardigheid van uw organisatie, kunnen wij u vragen uw onderneming nader te identificeren middels:

  • Een recent uittreksel (niet ouder dan 3 weken) van de Kamer van Koophandel

  • Het BTW nummer van uw onderneming of instelling

  • Legitimatie van de vertegenwoordigende/bevoegde persoon

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag geleverd! - 5 JAAR GARANTIE!
* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop