Menu
EUR
Van Amsterdam naar Hong Kong: LEDstores bezoekt de International Lighting Fair 2023

Van Amsterdam naar Hong Kong: LEDstores bezoekt de International Lighting Fair 2023

De wereld van de verlichting is voortdurend in beweging en op de hoogte blijven van de laatste trends en technologieën is essentieel voor bedrijven zoals LEDstores. Om ervoor te zorgen dat we onze klanten blijven voorzien van de meest innovatieve verlichtingsoplossingen, zijn we van Amsterdam naar Hong Kong gereisd om deel te nemen aan de HKTDC Hong Kong International Lighting Fair 2023.

Onder het motto "Light up every opportunity" belooft de beurs dit jaar licht te werpen op de toekomst van commerciële en residentiële verlichting. Onze missie bij LEDstores is om voorop te blijven lopen en u de beste producten te bieden. 

 

Innovatieve verlichtingsoplossingen:

Innovatie is de kern van de verlichtingsindustrie, vooral in een tijdperk waarin energie-efficiëntie een topprioriteit is. Op de beurs troffen we een indrukwekkende reeks geavanceerde producten aan die ontworpen zijn om het energieverbruik te optimaliseren. Fabrikanten zoeken voortdurend de grenzen op en ontwikkelen slimme en milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen die niet alleen de elektriciteitsrekening verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

 

Hoogtepunten van het bezoek: Onze favorieten en belangrijkste aanwinsten

Onze Product Innovation Manager Kubilay was onder de indruk van het kijkje achter de schermen. Zijn verklaring: "Tijdens ons bezoek was één van de hoogtepunten het inspecteren van de fabrieken om het productieproces te controleren. Dit bood ons de gelegenheid om te bespreken hoe de producten efficiënter kunnen worden met een hogere lichtopbrengst en een lager verbruik. Bovendien zijn er wijzigingen doorgevoerd in de productverpakkingen om de kans op schade tijdens transport te verkleinen. Als kers op de taart kunnen we dankzij dit bezoek nieuwe varianten van LED panelen introduceren, namelijk RGBCCT backlit panelen en CCT backlit panelen"

Bijblijven met de vereisten voor industriestandaarden

Onze reis van Amsterdam naar Hong Kong voor de International Lighting Fair 2023 was echt een verhelderende ervaring. We zetten ons in om onze gewaardeerde klanten de nieuwste verlichtingstrends, innovaties en oplossingen te bieden voor B2B en B2C. 

Zoals het motto van de beurs suggereert, zijn we toegewijd aan het verlichten van elke kans, en ons bezoek aan Hong Kong heeft ons de kennis en inspiratie gegeven die we nodig hebben om precies dat te doen.

Blijf op de hoogte van de spannende nieuwe producten en categorieën die we zullen introduceren op LEDstores, allemaal gericht op het verlichten van uw wereld met de meest geavanceerde verlichtingsoplossingen.Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!