Menu
EUR

6 Watt - 120mm

De vierkante LED downlights op deze pagina hebben een vermogen van 6 watt. De LED downlights worden aangeboden in warm wit (3000K), helder wit (4000K) en koud wit (6000K). 

Wat is een LED downlight inbouw 6 watt?

Een LED downlights is een klein LED paneel. De LED downlighter heeft een afmeting van 120mm. Deze LED downlighter heeft een stralingshoek van 120 graden, waardoor het licht van de LED lamp egaal wordt verspreid en er ontstaan geen schaduwen. Vanwege de lage inbouwmaat kan de LED downlighter eenvoudig in een plafond worden geplaatst. De LED downlights hebben een strak en modern design.

Verschillende soorten LED downlights 6 watt

De vierkante LED downlights hebben allemaal een afmeting van 120mm. De LED downlights worden aangeboden in warm wit, helder wit en koud wit. Daarnaast zijn deze LED downlights allemaal als inbouw te plaatsen. Indien u niet de mogelijkheid heeft om een gat in uw plafond te maken kunt u kiezen voor opbouw LED downlights.

Verschillende lichtkleuren LED downlights

De LED downlights zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin. Wanneer u een gezellige sfeer wilt creëren kunt u kiezen voor warm wit (3000K). Deze licht temperatuur wordt gezien als ontspannen. U zult deze lichtkleur daarom terug zien in woonkamers en slaapkamers. Wanneer u opzoek bent naar verlichting voor een ruimte waar gewerkt moet worden kunt u kiezen voor helder wit (4000K). Bij deze lichtkleur zal de concentratie langer behouden blijven. Indien helder zicht van belang is zoals in een tandartspraktijk raden wij aan om te kiezen voor koud wit (6000K).

LED downlights 6 watt dimbaar

De LED downlights worden ten alle tijden geleverd met een dimbare en flikkervrije LED driver. Deze LED driver kan direct op de stroom worden aangesloten. U kunt met een LED dimmer fase af- en aansnijding de LED downlights dimmen. De LED dimmer is voorzien van een draaiknop waar de LED downlights mee bedient kunnen worden.


Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice 
(+31 (0)20 26 00 008 / [email protected]).

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!