Menu
EUR

Inbouw LED Downlights

Een inbouw LED downlight kunt u eenvoudig in een verlaagd plafond plaatsen. De LED downlights hebben een lage inbouw hoogte. De LED downlights hebben een modern design en zorgen voor een strakke look in een ruimte. De inbouw LED downlights worden in verschillende wattages en afmetingen aangeboden. 

Wat is een inbouw LED downlight?

Een inbouw LED downlight is een dun LED inbouwpaneel. Een inbouw LED downlight kan in een plafond of in een muur geplaatst worden. Een inbouw LED downlight heeft een lage inbouwmaat waardoor het eenvoudig in een plafond kan worden geplaatst. U dient een gat te boren in uw plafond met de afmeting van de LED downlighter. Wanneer u de LED downlights in uw plafond plaatst, zorgt dit voor een mooie en strakke afwerking. LED downlights hebben een lichthoek van 120 graden, wat zorgt voor een egale verspreiding van het licht. Hierdoor heeft u ook minder last van schaduwen, waar dit bij LED spots wel het geval is.
 

Verschillende soorten inbouw downlights

Wij bieden onze inbouw LED downlights aan in verschillende soorten. Zo zijn de LED downlights verkrijgbaar in verschillende wattages tussen 3 watt t/m 24 watt. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende kleurtemperaturen. U heeft de keuze uit warm wit, helder wit, koud wit en RGB+CCT. Waar alle kleurtemperaturen wit ingesteld kunnen worden en alle andere kleuren.

Verschillende lichtkleuren inbouw LED downlights

Zoals eerder vernoemd kunt u kiezen uit verschillende kleurtemperaturen. De kleurtemperatuur warm wit (3000K), wordt gebruikt in ruimtes waar een gezellige sfeer gecreëerd moet worden. U kunt hierbij denken aan woonkamers en slaapkamers. Warm wit wordt gezien als een ontspannen lichtkleur. Wanneer u licht nodig heeft om in te werken of lezen kunt u kiezen voor helder wit licht (4000K). Deze lichtkleur zult u daarom terug zien in kantoorruimtes en klaslokalen. Bij deze lichtkleur zal de concentratie langer behouden blijven. Wanneer duidelijk zicht van cruciaal belang is raden wij u aan om te kiezen voor koud wit licht (6000K). Koud wit evenaart de kleur van daglicht het meest. Deze kleur wordt echter als minder gezellig ervaren.
 

Inbouw LED downlights dimbaar

Wanneer u een LED downlight besteld zult u hier altijd een dimbare LED driver bijgeleverd krijgen. Deze kunt u aansluiten op een LED dimmer fase af- en aansnijding. De LED dimmer is voorzien van een draaiknop, waar de LED downlights mee gedimd kunnen worden. Op een LED dimmer kunt u meerdere LED downlights plaatsen.


 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!