Menu
EUR

LED High BaysOnze LED High Bays zijn geschikt voor het gebruik bij plafondhoogtes hoger dan 4 meter.
Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in ruimtes waar veel licht nodig is, zoals magazijnen, sporthallen, fabrieken, werkplaatsen en garages. Bovendien zijn de zenders, door hun IP65 standaard, gegarandeerd waterdicht en kunnen ze gebruikt worden in vochtige omgevingen.

Toepassingen van LED High Bay lampen

LED High Bays zijn zeer geschikt voor het gebruik van plafondhoogtes vanaf 4 tot 6 meter en hoger. Ze zijn uitermate geschikt als industriële verlichting in grote open ruimtes waar veel licht nodig is. Een LED High Bay werkt uitstekend als industriële ledlamp voor de verlichting van een bedrijfshal, sporthal, fabriekshal, werkruimte, garage en als magazijnverlichting. LED High Bays zijn verkrijgbaar in de lichtkleuren helder wit (4000K) en koud wit (6000K). Helder wit is erg geschikt als werkverlichting en geeft goed zicht. Koud wit licht is het meest felle en witte licht. Dit zorgt voor nog beter zicht in de ruimte waar de lampen geplaatst worden.

Sterke LED verlichting met een hoog vermogen

Wij verkopen LED High Bay verlichting met de volgende vermogens: 100 Watt, 150 Watt, 200 Watt en 240 Watt.

Al onze High Bays bevatten ZH Power drivers. De 240 Watt varianten zijn speciaal ontworpen als industriële LED verlichting in ruimtes met plafonds van 10 meter of hoger. 

Plafondhoogtes:

LED High Bay 200W

Onze LED High Nay 200W is de meest verkochte High Bay. Wij verkopen deze in een ronde vorm (ook wel UFO lamp genoemd) en in een lineaire vorm. Deze zijn geschikt voor de meeste plafondhoogtes. Je kunt kiezen uit verschillende wit temperaturen. Zo hebben wij voor elke toepassing de geschikte lamp. 

LED High Bay dimbaar

Onze LED High Bays zijn allen dimbaar. Door de lampen te dimmen verbruik je direct minder stroom, met als resultaat een lagere energierekening. Daarnaast is het ook niet altijd nodig om de LED High Bays op volle kracht te laten schijnen. Overdag heb je waarschijnlijk niet zoveel licht nodig. Daarnaast zal er niet altijd in elke ruimte gewerkt worden, dus is het verstandiger om de lampen dan uit te zetten of het licht te dimmen. 

LED High Bay waterdicht

Onze LED High Bays hebben allemaal een beschermingsklasse van IP65. Dit betekend dat de lampen zijn beschermd tegen regen en vocht. Je kunt de lampen dus buiten gebruiken. Ook is de lamp goed beschermd tegen stof. Dit is erg belangrijk, omdat de lampen vaak in loodsen of grote hallen hangen.

Nog meer weten over LED High Bays? Bekijk dan deze handige video

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!