Menu
EUR

LED Paneel 30x120 CM

LED panelen 30x120 zijn onze smalste rechthoekige LED panelen. Op deze pagina vindt u alle 30x120 panelen en accessoires. Onze rechthoekige panelen zijn ook verkrijgbaar in 60x120 cm. 
 

Verschillende lichtkleuren LED panelen 30x120

Onze 30x120 panelen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. Dit zijn warm wit, helder wit en koud wit. Daarnaast is er ook een RGB+CCT variant verkrijgbaar. Warm witte panelen stralen licht uit met een gele gloed. Deze lichtkleur zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Helder witte panelen geven een neutrale kleur licht. Deze panelen worden vaak gebruikt in kantoorruimtes omdat het een goede concentratie van werknemers bevordert. Koud witte panelen stralen licht uit met een blauwe gloed. Deze panelen worden gebruikt in ruimtes waar goed zicht erg belangrijk is. Wilt u meer opties? Ga dan voor ons RGB+CCT LED paneel 120x30. Alle kleuren kunnen worden ingesteld én alle kleurtemperaturen van wit.
 

LED paneel 30x120 UGR19

Ons helder witte 30x120 LED paneel verkopen wij ook in een UGR19 versie. De UGR waarde geeft de mate van verblinding door een lichtbron aan. UGR19 LED panelen zijn zeer geschikt om te gebruiken op kantoren. Met deze panelen zullen werknemers namelijk geen lichthinder ervaren. Daarnaast is helder wit de meest geschikte lichtkleur voor kantoren. Het juiste licht op kantoren is erg belangrijk omdat het van grote invloed is op de productiviteit en concentratie van werknemers.
 

Standaard lumen en high lumen

De 30x120 LED panelen zijn beschikbaar in standaard lumen en high lumen. Het aantal lumen gaat over de lichtopbrengst van de LED panelen. High lumen panelen hebben een hogere lichtopbrengst per watt. Deze panelen hebben een grotere energie efficiëntie, een hogere lichtopbrengst en dus een hogere besparing op uw energie kosten.
 

Dimbare LED panelen

Het is mogelijk om de meeste LED panelen 30x120 te dimmen. Alleen voor de back-lit panelen kan dit niet. Om een LED paneel te dimmen is een dimbare driver benodigd. Standaard worden onze panelen geleverd met een normale driver. Wilt u de panelen dimmen? Kies dan bij het bestellen voor de optie ‘dimbare driver’. 
 

Opbouw LED panelen 120x30 cm

Normaalgesproken worden LED panelen ingebouwd in een systeemplafond. Wanneer u geen systeemplafond heeft zijn er andere opties. De eerste optie is om het paneel tegen het plafond te plaatsen door middel van een opbouwframe. In ons assortiment hebben wij aluminium opbouwframes in de kleuren zilver en wit. Daarnaast is het mogelijk om de panelen op te hangen aan het plafond. Dit kunt u doen met behulp van een ophangset (staalkabels). 


LED panelen kleuren demonstratie:


Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice 
(+31 (0)20 26 00 008 / [email protected]).

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!