Menu
EUR

LED Paneel 30x30 CM

Alle 30x30 LED Panelen zijn optioneel dimbaar en verkrijgbaar in de volgende lichtkleuren:

LED Panelen 30x30 stralen een zeer mooi diffuus licht uit, dit is nauwelijks te vergelijken met conventionele plafondverlichting.

Bovendien kunnen onze LED Panelen eenvoudig worden geïnstalleerd.

LED paneel 30x30 toepassing

30x30 LED panelen zijn de kleinste LED panelen in ons assortiment. De panelen kunnen gebruikt worden in veel verschillende ruimtes. Denk aan badkamers, keukens, kantoren, kantines of winkels. Doordat de 30x30 panelen verkrijgbaar zijn in verschillende lichtkleuren is er voor elke ruimte en situatie een geschikt paneel. Voor kantoren raden wij bijvoorbeeld helder wit licht aan, maar voor een ruimte waar sfeervol licht gewenst is warm wit.
 

Gekleurd LED paneel 30x30 cm

Naast de witte lichtkleuren kunt u ook kiezen voor een LED paneel 30x30 RGB+CCT. Met dit paneel is alles mogelijk. Verschillende kleuren licht kunnen worden ingesteld (waaronder ook alle tinten wit licht). De kleur kan elk moment aangepast worden. Ook is het mogelijk om te dimmen of de kleursterkte te wijzigen. Bediening van dit paneel kan met een afstandsbediening, wandbediening of uw telefoon.
 

LED paneel 30x30 dimbaar

Het is mogelijk om de meeste van onze LED panelen te dimmen. Alleen de back-lit panelen zijn hier niet voor geschikt. Om een paneel te dimmen is een dimbare driver nodig. Deze kunt u er apart bij bestellen. Onze 30x30 panelen worden namelijk geleverd met een standaard driver.

LED paneel 30x30 opbouw

U kunt een LED paneel 30x30cm inbouwen, maar wanneer dit niet kan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een LED paneel opbouw frame. Het 30x30 paneel wordt op deze manier tegen het plafond geplaatst. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om het 30x30 LED paneel op te hangen met behulp van een LED paneel ophangset.


LED panelen kleuren demonstratie:


 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!