Menu
EUR
We zijn overgestapt naar een nieuwe webwinkel omgeving, klantaccounts van de oude omgeving zijn niet meeverhuisd. Reken af als gast, maak een nieuw account aan of neem contact op met de klantenservice voor vragen over eerdere bestellingen.

LED Paneel 30x60 CM

Op deze pagina vindt u al onze LED panelen van 30x60 cm en accessoires. Daarnaast kunt u hier alle benodigde informatie vinden. 
 

Voordelen van LED panelen

LED panelen hebben vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Er kan veel energie worden bespaard. Dit is gunstig voor het milieu en u kunt veel geld besparen. Daarnaast gaan 30x60 LED panelen gemiddeld wel 50.000 branduren mee. De panelen hoeven daardoor bijna nooit vervangen te worden. Ook hier bespaard u dus veel geld mee. De investering in LED panelen zal snel worden terugverdiend. In deze blog over de terugverdientijd van LED lampen leest u hier meer over.
 

LED paneel 30x60 in verschillende lichtkleuren

Onze LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. 

Warm witte panelen hebben een gele lichtkleur. Dit zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Helder wit komt het meest overeen met natuurlijk daglicht. Deze panelen worden veel toegepast op kantoren omdat het de werkproductiviteit stimuleert. Koud witte panelen hebben een blauwe lichtkleur. Deze panelen worden toegepast op plaatsen waar goed zicht erg belangrijk is. 
 

Waar kunnen 30x60 LED panelen worden gebruikt?

LED panelen zijn geschikt om te gebruiken in veel verschillende ruimtes. Denk aan kantoren, klaslokalen en vergaderruimtes. Het is niet aan te raden om LED Panelen te gebruiken in vochtige ruimtes. 
 

LED paneel 30x60 opbouw & inbouw

Onze LED panelen kunnen worden ingebouwd in een systeemplafond. Heeft u dit niet? Geen probleem. De panelen kunnen ook eenvoudig tegen het plafond geplaatst worden met behulp van een aluminium opbouwframe. Tevens is er de optie om panelen op te hangen met behulp van een ophangset (staalkabels). 
 

Bediening van LED panelen

LED panelen kunnen op verschillende manieren worden bediend. Het is mogelijk om de panelen met een afstandsbediening of wandbediening te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om de verlichting met uw smartphone te bedienen. Hier heeft u een WiFi module voor nodig. 
 

LED paneel 30x60 dimbaar

De meeste 30x60 LED panelen zijn optioneel dimbaar. Alleen de back-lit panelen zijn hier niet geschikt voor. Wilt u de panelen dimmen? Dan heeft u een dimbare driver (ook wel transformator) nodig. De panelen worden standaard met een normale driver geleverd. Indien u een dimbare driver wilt kunt u deze tijdens het bestellen selecteren. 


LED panelen kleuren demonstratie:


Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice 
(+31 (0)20 26 00 008 / [email protected]).

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!