Menu
EUR
We zijn overgestapt naar een nieuwe webwinkel omgeving, klantaccounts van de oude omgeving zijn niet meeverhuisd. Reken af als gast, maak een nieuw account aan of neem contact op met de klantenservice voor vragen over eerdere bestellingen.

LED Paneel 60x60 CM

LED panelen van 60x60 cm zijn de meest gangbare panelen. Deze panelen passen in een regulier systeemplafond. LED panelen zijn een duurzame vervanging voor bijvoorbeeld TL buizen. Met LED panelen kunt u veel energie en geld besparen. 60x60 LED panelen gaan gemiddeld wel 50.000 branduren mee. Onze LED panelen stralen een mooi diffuus licht uit en zijn geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes. 
 

Kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K

Onze LED 60x60 panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, in standaard lumen en in pro high lumen. Pro high lumen betekent meer lumen per watt. Deze panelen hebben een hogere lichtopbrengst, een grotere energie efficiëntie en geven dus een hogere besparing op uw energiekosten. 

De verschillende kleurtemperaturen zijn: 

Warm witte panelen zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Het licht van helder witte panelen komt het meest in de buurt van natuurlijk daglicht. Deze lichtkleur wordt vaak gebruikt op kantoren omdat het gunstig is voor de productiviteit van werknemers. Wanneer goed zicht erg belangrijk is dan kunt u het beste kiezen voor koud witte LED panelen.

Naast de verschillende lichtkleuren wit verkopen we ook 60x60 RGB+CCT (RGBWW) LED panelen. Met deze panelen kunnen alle kleuren én alle tinten wit worden gevormd. 
 

LED paneel 60x60 dimbaar

Behalve de back-lit panelen, zijn al onze panelen zijn optioneel dimbaar. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een dimbare driver. Deze kunt u als optie bij het paneel kiezen of apart bestellen. Bediening van de panelen gaat via een afstandsbediening, wandbediening of via uw smartphone.
 

LED panelen op kantoor

Gaat u de panelen gebruiken op een kantoor? Dan is het verstandig om panelen met een waarde van UGR19 te kiezen. Dit betekent dat er geen overmatige verblinding is. Verblinding door het licht op een kantoor kan bijvoorbeeld zorgen voor vermoeidheid en een slechte concentratie van werknemers. 
 

60x60 LED panelen met eigen foto

60x60 LED panelen zijn geschikt voor onze wolkenplafonds. U kunt zelf een afbeelding laten afdrukken op een acrylplaat. De panelen dient u hier los bij te bestellen. We raden voor dit product de 6000K panelen aan omdat deze een mooie lichte achtergrond geven. 3000K en 4000K raden wij af voor onze wolkenplafonds. 
 

Verschillende bevestigingsmethoden

De LED panelen 60x60 kunnen geplaatst worden in een regulier systeemplafond. Heeft u geen systeemplafond? Geen probleem. Het is ook mogelijk om de panelen te monteren in een opbouwframe. Deze frames zijn beschikbaar in zilver en wit. Tevens is het mogelijk om de panelen aan het plafond te hangen met behulp van een ophangset systeem (staalkabels).
 


LED panelen kleuren demonstratie:


Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice 
(+31 (0)20 26 00 008 / [email protected]).

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!