Menu
EUR

LED Paneel 60x60 CM

LED paneel 60x60: Maak kennis met ons energie-efficiënte 60x60 cm LED paneel, een slim alternatief voor ouderwetse TL-armaturen. Creëer eenvoudig de gewenste sfeer in elke ruimte.

De voordelen van 60x60 LED panelen

Onze robuuste en duurzame LED panelen van 60x60 cm zijn speciaal ontworpen voor systeemplafonds. De LED panelen 60x60 zijn perfect voor diverse omgevingen zoals scholen, magazijnen en kantoren. Ze bieden een energiezuinige ledverlichting oplossing, stralen een mooi diffuus licht uit en zijn zelfs in vochtige ruimtes te gebruiken. Deze LED panelen hebben een indrukwekkende levensduur van ongeveer 50.000 branduren, wat de noodzaak voor frequente vervanging van het LED panel minimaliseert. Bovendien bieden we een 5 jaar garantie op onze LED panelen, als teken van vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K

Onze LED panelen van 60x60 zijn verkrijgbaar met een keuze aan kleurtemperatuur, in standaard lumen en in pro high lumen. Pro high lumen betekent meer lumen per watt. Deze panelen hebben een hogere lichtopbrengst, een grotere energie-efficiëntie en dus een grotere besparing op uw energiekosten en hogere lichtopbrengst.

De verschillende kleurtemperaturen van de 60x60 LED panelen zijn: 

Naast de verschillende witte kleurtemperaturen bieden we ook 60x60 RGB+CCT LED panelen aan. Met de komst van RGB+CCT LED panelen kunnen bedrijven en huiseigenaren nu spelen met de kleurtemperatuur in hun verlichtingsontwerp. De RGB+CCT LED panelen zijn in staat om alle lichtkleuren en tinten wit te creëren, wat het eenvoudig maakt om de sfeer van een ruimte aan te passen aan diverse wensen en stemmingen

Lichtopbrengst

De lichtopbrengst van een LED paneel wordt uitgedrukt in lumen (lm). Een hogere lichtopbrengst resulteert in meer helderheid, wat vaak betekent dat u minder LED panelen 60x60 nodig heeft. Een LED paneel 60x60 heeft een laag energieverbruik, zelfs wanneer het een hogere hoeveelheid licht opbrengst heeft. We bieden een scala aan opties aan voor LED panelen 60x60 cm, met lichtopbrengsten variërend van 3300 tot 4125 lumen.

Lumen per watt

Lumen per watt is een maatstaf voor de efficiëntie van verlichting in een LED paneel, die aangeeft hoeveel licht (lumen) het LED paneel produceert per watt energieverbruik. In eenvoudige termen vertelt het hoeveel licht een LED paneel kan produceren uit de energie die het verbruikt. Wanneer LED panelen een hogere lumen per watt waarde hebben, betekent dit dat het licht efficiënter geproduceert wordt met minder energieverbruik. In ons assortiment vind je LED panelen met 100 en 125 lumen per watt

UGR

UGR, of Unified Glare Rating, is een maatstaf voor de mate van verblinding veroorzaakt door verlichting. Hoe lager de UGR-waarde, hoe minder verblindend het licht is. Bij het selecteren van een paneel 60x60 is het belangrijk om rekening te houden met de UGR-waarde, vooral in omgevingen waar visueel comfort essentieel is. Voor scholen en kantoren is bijvoorbeeld een UGR19 aanbevolen, om een comfortabele werkomgeving te garanderen zonder storende verblinding.

LED paneel 60x60 cm optioneel dimbaar

Behalve de back-lit panelen, zijn al onze panelen zijn optioneel dimbaar. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, is een dimbare driver. Deze kunt u als optie bij de LED panelen 60x60 kiezen of apart bestellen. Bediening voor de optioneel dimbaar LED panelen 60x60 gaat via een afstandsbediening, wandbediening of via uw smartphone.

Energie efficiëntie & milieuvriendelijke LED paneel 60x60 cm

Verhoog uw besparingen effectief met onze zeer energiekosten efficiënte LED panelen 60x60. Deze panelen zijn niet alleen duurzaam, maar besparen u ook tot wel 70% op energiekosten in vergelijking met traditionele TL-armaturen. Het is een uitstekende en economische keuze voor kantoren, werkruimtes en commerciële ruimtes die op zoek zijn naar kwaliteitsverlichting zonder het prijskaartje. Naast het feit dat onze LED panelen van 60x60 cm energiezuinig zijn en een hoge lichtopbrengst hebben, bevatten ze ook geen schadelijke stoffen zoals kwik, dat vaak te vinden is in traditionele TL-buizen

Verschillende bevestigingsmethoden

De LED panelen 60x60 kunnen geplaatst worden in een regulier systeemplafond. Heeft u geen systeemplafond opbouw? Geen probleem. Het paneel kan op drie verschillende manieren worden aangesloten en geïnstalleerd, waarbij elke methode geschikt is voor de afmetingen en eigenschappen van het paneel:

  1. Systeemplafond: LED panelen 60x60 kunnen moeiteloos worden ingepast in een systeemplafond met dezelfde afmetingen, waardoor het harmonieus in het design opgaat. Een systeemplafond is een eenvoudige keuze die vaak wordt gebruikt

  2. Opbouw: Door gebruik te maken van opbouwframes kan het 60x60 LED paneel eenvoudig op een vlak oppervlak worden gemonteerd, zoals een plafond of muur, waardoor het naadloos aansluit bij de afmetingen van 60x60 cm.

  3. Ophangset systeem: Met behulp van staalkabels kan het LED paneel aan het plafond worden opgehangen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de ideale hoogte te bepalen. Hierdoor kan een optimale pasvorm worden gecreëerd voor het 60x60 cm paneel met kabels.

Duurzaamheid van LED panelen 60x60

De duurzaamheid van LED verlichting is een van de belangrijkste redenen waarom veel bedrijven en huiseigenaren ervoor kiezen om over te stappen. De LED panelen 60x60 zijn hierop geen uitzondering. Met een indrukwekkende levensduur van ongeveer 50.000 branduren, bieden deze panelen een langdurige verlichtingsoplossing die zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is. Het onderhoud van deze panelen is ook minimaal. Dankzij hun lange levensduur en de 5 jaar garantie die wordt aangeboden, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Dit betekent minder onderbrekingen en kosten voor vervanging en onderhoud.

Veel gestelde vragen

Hoeveel LED panelen 60x60 cm heb ik nodig voor mijn kantoor?

Voor een kantoorruimte van 50 m² waarin iemand graag een 60x60 LED paneel met een lumen van 3960 wil gebruiken, wordt doorgaans een aanbevolen lichtniveau van 500 lux per m² gehanteerd. Om het aantal benodigde LED panelen te berekenen, delen we de totale benodigde lichtopbrengst (50 m² x 500 lux = 25.000 lumen) door het lumen van een 60x60 cm led paneel (3960 lumen), wat resulteert in ongeveer 6 panelen. In dit geval hebben we dus minimaal 6 LED panelen nodig om de conferentieruimte goed te verlichten.

Hoeveel energie kan ik besparen met 60x60 LED panelen? 

Met een LED paneel van 60x60 cm is uitermate geschikt om energie besparen. Gemiddeld kun je met LED panelen tot wel 50% energie besparen in vergelijking met TL-verlichting. 

Met een LED paneel van 60x60 cm bespaar je aanzienlijk energie. Stel je gebruikt nu TL-verlichting van 400 watt, maar door over te stappen op LED panelen met dezelfde lichtopbrengst en 50% energiebesparing, verbruik je slechts 200 watt. Dit leidt tot een jaarlijkse besparing van 730 kWh, oftewel €335,80 bij een stroomprijs van €0,46 per kWh. Naast financiële voordelen draag je bij aan duurzaamheid en een kleinere ecologische voetafdruk.

Hulp nodig bij het kopen van een 60x60 LED paneel? 

Wij assisteren u graag verder bij het kopen van een LED paneel! Heeft u behoefte aan hulp bij het maken van de juiste keuze of wenst u persoonlijk advies? Onze klantenservicemedewerkers staan voor u klaar! 


LED paneel kleuren demonstratie:


 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!