Menu
EUR

LED Paneel Back-lit

Onze back-lit panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en lichtkleuren. Hierbij heb je de keuze uit de lichtkleuren: warm wit (3000k), helder wit (4000K) en koud wit (6000k). Deze panelen hebben als voordeel dat ze een langere levensduur hebben en minder zwaar zijn. Er gaat minder lichtstroom verloren, waardoor de lichtstroom efficiëntie omhoog gaat.

Wat is een back-lit paneel?

Bij een back-lit paneel zijn de LED chips aan de achterkant gemonteerd en schijnt het licht recht naar beneden. Hierdoor hebben deze panelen geen diffuser nodig om de verlichting naar beneden te laten schijnen. Dit heeft als voordeel dat deze panelen minder zwaar zijn en langer meegaan door de betere warmte regulatie. Daarnaast gaat er ook minder lichtstroom verloren en gaat de lichtstroom efficiëntie omhoog.  

Welke back-lit LED paneel kan ik kiezen?

Onze back-lit panelen zijn in bijna elke afmeting verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een back-lit paneel in een van de volgende afmetingen; 30x30, 30x60, 60x60, 30x120 & 60x120. Deze panelen worden enkel aangeboden in helder wit (4000K). Deze lichtkleur wordt vaak gebruikt in ruimtes waar helder zicht belangrijk is. Deze lichtkleur komt vaak voor in kantoorruimtes en showrooms.  

LED paneel inbouw plaatsen

Je kunt een back-lit paneel als inbouw plaatsen in een systeemplafond. Het plafond en het LED paneel vormen dan één geheel. Niet elk plafond is geschikt om een paneel als inbouw te plaatsen, in dat geval kun je de verlichting ook in een opbouwframe monteren. Houd er rekening mee dat de driver van het back-lit led paneel niet in het opbouwframe past.  

Hoeveel licht geven de back-lit panelen?

De back-lit panelen zorgen voor een hoge lichtopbrengst van 100 lumen per watt. Voor elke ruimte hebben wij daarom het geschikte LED paneel. Het LED paneel dat je nodig hebt ligt aan de grote van de ruimte.  

Zijn de back-lit panelen dimbaar?

Nee, de back-lit panelen zijn niet dimbaar.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!