Menu
EUR

Wolkenplafond

Hier vind je onze populaire Wolkenplafonds.

Onze LED panelen zijn ook te gebruiken als wolkenplafonds. Wij adviseren hiervoor een 6000K paneel te gebruiken voor het mooiste effect! Deze worden vaak gebruikt in bedrijfsruimtes, wachtruimtes en showrooms omdat zij de werkproductiviteit stimuleren en verhogen! Uiteraard zijn de wolkenplafonds ook een prachtige eye-catcher!

LET OP: De panelen zijn niet inbegrepen. Deze 6000K panelen dient u dus nog los bij te

Wolkenplafond

Een wolkenplafond is een verlichte afbeelding in een systeemplafond. Dit bestaat uit een acrylplaat en een LED paneel die zorgt voor de verlichting. Onze wolkenpalfonds zij verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Je kunt kiezen uit 59,5x59,5 cm en 61,5x61,5 cm. Daarnaast is het mogelijk om de wolkenplafonds inclusief LED paneel te bestellen.

 

Soorten wolkenplafonds

Wij bieden verschillende soorten wolkenplafonds aan. Je kunt niet alleen kiezen uit een afbeelding met daarop wolken, maar ook foto's van de natuur, gebouwen en het onderwater leven. Daarnaast heb je ook de keuze om je eigen foto te laten bedrukken. Je kunt een foto ook over meerdere acrylplaten verdelen. 

Toepassing LED Wolkenplafond

Een LED wolkenplafond is geschikt voor vele toepassingen. Zo worden de wolkenplafonds onder andere toegepast in tandartspraktijken, kantoorruimtes, behandelkamers, winkelcentra, showrooms en kantines. Zo kun je genieten van een strak blauwe lucht wanneer je in de stoel bij de tandarts zit. 

 

Wolkenplafond installeren

Je kunt een wolkenplafond eenvoudig zelf installeren. Je plaatst de acrylplaat in het systeemplafond. Wanneer je dit hebt gedaan plaats je de bijgeleverde steunblokjes in de hoeken op de plaat. Vervolgens plaats je daar het paneel bovenop. Binnen enkele stappen heb jij je wolkenplafond al gebruiksklaar!

 

Verschillende soorten panelen voor de wolkenplafonds

Je kunt bij de acrylplaten een LED paneel erbij bestellen. Dit is een koud wit LED paneel met een 6000K lichtkleur. De koud witte lichtkleur zorgt voor een mooie afwerking van de acrylplaat.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!