Menu
EUR

Aansluit- en verlengkabels

Met LED aansluitkabels en verlengkabels kun je de LED strips op de juiste manier installeren. Een LED strip verlengkabel geeft flexibiliteit tijdens het installeren van jouw LED strips. Bekijk ons ruim assortiment aan verlengkabels van hoogwaardig kwaliteit om jouw LED strips op iedere gewenste positie te plaatsen.

LED aansluitkabels en verlengkabels van Ledpaneelgroothandel

LED aansluitkabels en verlengkabels helpen je om de LED strip op de juiste manier te installeren. LED strip aansluit- en verlengkabels zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en zijn beschikbaar tussen 2 en 6 aders. Met verlengkabels kan je LED producten op iedere gewenste positie plaatsen. Verlengkabels zijn verkrijgbaar per meter of per rol van 50 meter. De LED aansluitkabels en verlengkabels uit ons assortiment zijn geschikt voor ieder type LED verlichting. 
 

Aansluitkabels en Verlengkabels voor LED strips

Met aansluitkabels en verlengkabels voor LED verlichting kan de LED verlichting overal worden geïnstalleerd. Zo kan je een verbinding leggen van het stroompunt naar de plek waar je de LED verlichting wilt plaatsen. De verlengkabels zijn beschikbaar per 1 meter en in rollen van 50 meter. Op de productpagina van de aansluit- en verlengkabels kan je het aantal meter selecteren en uit voorraad bestellen. 

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit hoeveel aders de verlengkabel bestaat. Je kunt kiezen uit 2, 4, 5 & 6 aders. Dit moet overeenkomen met wat de LED verlichting nodig heeft. Over het algemeen geldt de volgende regel:

 

Tips voor installatie

Je dient de verlengkabels zelf aan te sluiten aan de gewenste verlichting. Om kabels aan elkaar te verbinden kan je Wago klemmen of andere connectors gebruiken.  Deze aanvullende producten kan je terugvinden onder LED accessoires. 
 

Advies

Heb je hulp met het kiezen van de juiste LED verlichting of met jouw bestelling? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij geven graag deskundig advies over al onze LED artikelen. 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!