Menu
EUR

LED Strip profiel opbouw

Op deze pagina kun je al onze LED strip profielen opbouw terugvinden. Deze profielen worden aangeboden in verschillende modellen. De profielen zorgen ervoor dat de verlichting egaal wordt verspreid.

LED Strip profiel opbouw

Een LED strip profiel opbouw wordt gebruikt om tegen een oppervlak te bevestigen. Het profiel zorgt ervoor dat de verlichting egaal wordt verspreid. Bij een LED strip zijn de individuele LED's vaak zichtbaar. De afdekkap zorgt ervoor dat dit niet meer zichtbaar is. Daarnaast ontstaat er ook minder verblinding bij het gebruik van een profiel door de afdekkap. Je kunt een opbouw profiel tegen een muur, kast of langs het plafond monteren. 
 

Afmetingen LED strip aluminium profiel

De LED strip aluminium profielen opbouw worden aangeboden in 1 meter en 2,5 meter profielen. Je kunt de profielen zelf gemakkelijk inkorten door deze door midden te zagen. Daarnaast kun je de profielen ook gemakkelijk tegen elkaar aan plaatsen voor een egale lichtlijn. De profielen worden daarnaast aangeboden in verschillende breedtes en hoogtes. Dit komt doordat de LED Strips worden aangeboden in verschillende diktes. Je kunt kiezen uit 20x20 mm, 17,5x15 mm en 17,5x7mm. De profielen worden aangeboden in wit en zwart met een witte of zwarte afdekkap. 
 

LED strip profiel monteren

De LED strip opbouw profielen kunnen gemakkelijk worden gemonteerd. De profielen worden geleverd met bevestigingsmateriaal, waarmee je de profielen kunt vastmaken. Per meter kun je de bevestigingsbeugel vastschroeven. Dit zorgt ervoor dat het profiel stevig tegen de oppervlakte blijft zitten. 
 

LED strip in een profiel monteren

Je kunt een LED strip eenvoudig in een profiel monteren. Onze LED strips zijn voorzien van een 3M plakstrip. Dit zorgt ervoor dat de LED strip niet gaat schuiven in het profiel. Het profiel zorgt voor een betere koeling, waardoor de levensduur langer behouden blijft. 
 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!