Home Waarom is LED-verlichting de verlichting van de toekomst?

Waarom is LED-verlichting de verlichting van de toekomst?

De toekomst van LED-verlichting

De verlichtingsindustrie is voortdurend in ontwikkeling en biedt steeds meer milieuvriendelijke en energiebesparende producten. Maar er is er één die waarschijnlijk een revolutie zal teweegbrengen in ons hele verlichtingssysteem: het LED-licht. Deze specifieke technologie moet het overgrote deel van onze lampen in de komende jaren vervangen kan zelfs het verlichtingssysteem van stedelijke gebieden volledig vervangen.

LED-verlichting in steden

Verlichtingssystemen zijn essentieel in steden, rekening houdend met het feit dat een groot deel van de wereldbevolking in stedelijke gebieden woont. Verlichting biedt veiligheid, comfort en heeft een directe invloed op onze stemming. Maar het is een dure aangelegenheid en verlichting is niet de hele nacht energie-efficiënt. Bovendien draagt het veel bij aan de opwarming van de aarde, de traditionele verlichting verbruikt veel elektriciteit en zorgt niet voor voldoende verlichting.

Steden moeten opnieuw nadenken over de manier waarop licht wereldwijd wordt gebruikt, omdat we meer vertrouwen op kunstlicht, en in dat geval zijn de LED's het perfecte alternatief.

LED-verlichting van de 21e eeuw

LED producten worden erkend als de groene verlichting lampen in de 21e eeuw. Ze bieden alleen voordelen voor degenen die ze gebruiken. Ze zijn energie-efficiënt en zorgen voor grote kostenbesparingen. Het is een geweldige kans voor steden om hun uitgaven te verminderen en tegelijkertijd hun impact op de opwarming van de aarde te verminderen. 

LED-technologie

Vandaag de dag blijft de LED-technologie zich ontwikkelen en bedrijven bieden een breed scala aan producten aan, die aan alle behoeften kunnen worden aangepast. Huizen, kantoren, steden, iedereen kan deze technologie gebruiken. Slimme verlichting wordt steeds populairder in het gebruik, omdat sensoren nu een deel van de LED-producten uitrusten met sensoren. Deze technologie is de volgende stap in de lichtrevolutie. De sensoren kunnen de aanwezigheid van iemand op straat of op kantoor detecteren en het licht uitschakelen wanneer er niemand in de buurt is. De implementatie van slimme verlichting kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van de energieverspilling.

Toekomst LED-verlichtingsindustrie

De toekomst van de verlichtingsindustrie, met name de LED-sector, is rooskleurig. Fabrikanten slagen erin producten te creëren die steeds performanter zijn en minder energie verbruiken dan de vorige generatie. Bovendien worden LED-lampen steeds betaalbaarder naarmate de productiekosten dalen en de wereldwijde verkoop stijgt. Meer mensen zijn zich bewust geworden van de milieuproblematiek en zijn klaar om een oplossing te vinden om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, een van deze oplossingen is de LED-verlichting.

  Raphael     26-04-2019 15:02     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Snelle verzending binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen
Meer dan 20.000 Reviews
Beste kwaliteit / prijs garantie
veilig betalen thuiswinkelwaarborg

© 2012 - 2020 - Ledpaneelgroothandel.nl
Beoordeling door klanten: 8,8 / 10 - 19.025 Beoordelingen

* Alle prijzen zijn exclusief BTW

Besparingscalculator
Informatie
Aantal te vervangen spots
Wattage huidige spots
Wattage Led spots
Branduren per dag
Branduren per jaar
Prijs per kWh
Verbruik / Kosten
Huidige verlichting:
 
kWh
 
Ledverlichting:
 
kWh
 
 
U Bespaart p/jaar:
 
kWh
 
Gemiddelde levensduur non-stop gebruik
  Uren Dagen Jaren
Gloeilamp
1000
42
0,12
Halogeenlamp
2000
83
0,23
TL-buis
10000
208
0,57
Spaarlamp
12000
500
1,37
LED-lamp
50000
2083
5,71
 
               
1 Lamp per jaar Verbruik     Stroomkosten
Verbruik 1 gloeilamp
 
kWh
 
Verbruik 1 LED-lamp
 
kWh
 

 

Sluiten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Helaas is onze showroom gesloten!

Om het welzijn van onze klanten en medewerkers te waarborgen, hebben we onze showroom tijdelijk gesloten. U kunt gewoon via de website bestellen zoals u dat gewend bent. Voor 23:59 besteld? Dan versturen we uw pakket vandaag nog. 
Voor informatie over bestellen of onze producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice


Bedankt voor uw begrip,

Team Ledstores