Home LED verlichting voor de feestdagen

LED verlichting voor de feestdagen

LED verlichting voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Tijdens deze periode van het jaar versieren we onze omgeving graag door middel van gezellige en sfeer gevende verlichting. Dit begint natuurlijk bij het versieren van de kerstboom, maar houdt daarbij niet op. In deze blog geven we graag een aantal tips om uw huis of bedrijfspand gezellig te maken door middel van LED Verlichting. 

LED Strips als Kerstverlichting

LED Strips zijn erg geschikt om te gebruiken als kerstverlichting. De LED Strips kunnen namelijk gemakkelijk op iedere gewenste positie geplaatst worden. Dit geldt voor binnen en buitengebruik. Doordat de LED Strips ook in kleur aanwezig zijn en deze kleur aan te passen is door middel van een afstandsbediening, kunt u gemakkelijk de sfeer aanpassen. LED Strips zijn verkrijgbaar in een binnen- en buiten variant. Let goed op dat u de juiste LED Strip koopt. Om een LED Strip buiten te gebruiken heeft u een waterdichte LED Strip nodig. 

Tip 1: Kerstboom verlichten met een LED Strip.

Het is gebruikelijk dat we onze kerstbomen versieren met een draad kleine LED Lampjes. Dit geeft een gezellig en mooi effect. Echter kunt u de kerstboom ook versieren met een LED Strip. Dit ziet er net even anders uit dan de traditionele kerstboomverlichting. Door te kiezen voor een RGB (Rood-Groen-Blauw) LED Strip kunt u de kleur van de kerstboom gemakkelijk aanpassen en dimmen door middel van een afstandsbediening of een app op uw telefoon.
 

Tip 2: LED Strips binnen

LED Strips staan niet alleen leuk in de kerstboom. Ze zijn ook erg geschikt om binnenruimtes te verlichten. We raden aan om de LED Strip altijd ergens achter te plaatsen om een mooi sfeer effect te creëren. In woon- en werkruimtes is het verstandig om te kiezen voor RGB+CCT of RGBW LED Strips. Deze kunnen wit licht en gekleurd licht produceren. Zo kunt u functioneel licht en sfeerlicht met elkaar afwisselen.

 

Plaatsen waar u de LED Strip kunt installeren: 

  • Achter spiegels

  • In open kasten

  • Onder uw bankstel

  • Onder bureau’s

  • Onder iedere traptrede


Tip 3: LED Strips Buiten

Tijdens de feestdagen kan verlichting aan de gevel of in de tuin niet ontbreken. LED Strips kunnen hier ook uitstekend voor worden gebruikt. Houdt er wel rekening mee dat als u een LED Strip buiten wilt gebruiken, u altijd voor een waterdichte LED Strip dient te kiezen. Deze zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik. 

U kunt de LED Strip op de volgende plaatsen installeren:

  • Aan de gevel van uw pand

  • Onder opstapjes en trappen

  • Om bomen en pilaren


 

Gekleurde LED Tuinlampen

Tuinlampen, tuinspots, wallwashers en breedstralers kunnen uw gevel en tuin mooi verlichten. Deze producten zijn allemaal beschikbaar in kleurvarianten die u zelf kunt instellen en zijn allemaal bestendig tegen de weersomstandigheden. U kunt deze LED verlichting bijvoorbeeld op uw gevel richten om deze een bepaalde kleur te geven. Dit werkt het best op lichtgekleurde gevels. U kunt de lampen ook op bomen en struiken richten om deze een bepaalde kleur te geven.


 

Gekleurde LED Panelen

Heeft u in uw kantoor of andere ruimtes LED Panelen hangen of ruimte hiervoor. Dan kunt u deze ruimtes ideaal versieren met RGB+CCT LED Panelen. Deze panelen functioneren exact hetzelfde als normale LED Panelen. Echter hebben deze panelen één groot voordeel. Deze panelen kunnen naast wit licht ook gekleurd licht geven. Dit stelt u in staat om ruimtes een specifieke sfeer te geven. Ideaal om te gebruiken tijdens de feestdagen. 

Gekleurde LED Lampen

Heeft u geen ruimte voor LED Panelen? Geen probleem. Hetzelfde effect kan worden bereikt door RGB+CCT LED Bulbs te gebruiken. Dit zijn simpele LED lampen die van kleur kunnen veranderen. U kunt uw enkelkleurige lampen vervangen door deze variant. RGB+CCT LED Bulbs kunnen namelijk schijnen in alle kleurtemperaturen wit.

  Jeffrey     20-12-2019 13:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Snelle verzending binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen
Meer dan 20.000 Reviews
Beste kwaliteit / prijs garantie
veilig betalen thuiswinkelwaarborg

© 2012 - 2020 - Ledpaneelgroothandel.nl
Beoordeling door klanten: 8,8 / 10 - 19.025 Beoordelingen

* Alle prijzen zijn exclusief BTW

Besparingscalculator
Informatie
Aantal te vervangen spots
Wattage huidige spots
Wattage Led spots
Branduren per dag
Branduren per jaar
Prijs per kWh
Verbruik / Kosten
Huidige verlichting:
 
kWh
 
Ledverlichting:
 
kWh
 
 
U Bespaart p/jaar:
 
kWh
 
Gemiddelde levensduur non-stop gebruik
  Uren Dagen Jaren
Gloeilamp
1000
42
0,12
Halogeenlamp
2000
83
0,23
TL-buis
10000
208
0,57
Spaarlamp
12000
500
1,37
LED-lamp
50000
2083
5,71
 
               
1 Lamp per jaar Verbruik     Stroomkosten
Verbruik 1 gloeilamp
 
kWh
 
Verbruik 1 LED-lamp
 
kWh
 

 

Sluiten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Helaas is onze showroom gesloten!

Om het welzijn van onze klanten en medewerkers te waarborgen, hebben we onze showroom tijdelijk gesloten. U kunt gewoon via de website bestellen zoals u dat gewend bent. Voor 23:59 besteld? Dan versturen we uw pakket vandaag nog. 
Voor informatie over bestellen of onze producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice


Bedankt voor uw begrip,

Team Ledstores