Menu
EUR

Solar breedstraler

De LED floodlights/breedstralers ook wel bekend als schijnwerpers of bouwlampen, zijn uitermate geschikt om oppervlaktes zoals een tuin of oprit te verlichten doordat deze veel licht geven. 

De solar LED breedstraler werkt op zonne-energie technologie en beschikt over beschermingsklasse IP65. De LED breedstralers zijn daarmee gemaakt voor buitengebruik. De solar LED breedstraler wordt vooral gebruikt voor het verlichten van opritten, loodsen, tuinen, parkeerplaatsen of sportterreinen.

Wat is een LED breedstraler op zonne-energie?

Solar verlichting werkt op zonne-energie, waardoor de lampen zonder elektriciteit gebruikt kunnen worden. Dit is niet alleen super handig maar je draagt ook je steentje bij aan het milieu! Het zonlicht wordt opgevangen door een klein zonnepaneel, wat wordt omgezet in energie. Vervolgens gaat de verlichting automatisch branden als het donker wordt.   

 

Solar breedstralers

Met LED breedstralers/schijnwerpers kan je grote oppervlaktes verlichten, omdat de LED schijnwerpers sterk licht geven. Onze solar breedstralers verlichten een ruim gebied van maar liefst 5-6 meter.

De LED breedstralers op zonne-energie beschikken over een beschermingklasse van IP65, dit betekent de buitenverlichting waterdicht is. De solar breedstraler is daardoor ook bestand tegen regen, sneeuw en wind.

De solar breedstralers worden met een draadloos zonnepaneel geleverd. Dit plaats je op een plek met veel zonlicht zodat het overdag gedurende 10-12 uur kan opladen. In de avonduren geven de breedstalers heldere verlichting en kan je gebruik maken van drie verlichtstanden (3, 5 of 8 uur). De LED breedstraler beschikt daarnaast over een afstandsbediening waarmee de verlichting gemakkelijk op afstand aan te sturen is. 

De solar LED breedstraler wordt vooral gebruikt voor het verlichten van opritten, loodsen, tuinen, parkeerplaatsen of sportterreinen

 

Verschillende soorten LED breedstralers

Onze LED breedstralers op zonne-energie bieden wij aan in verschillende wattages. Het licht van de breedstralers variëren van 10W tot en met 300W.

De solar breedstralers zijn beschikbaar in de volgende wattages:

De solar LED breedstalers zijn beschikbaar in de kleur Koud Wit (6500K). Deze heldere kleur evenaart de kleur van daglicht het meest, je kunt alle details bij dit licht goed zien. De behuizing van de solar LED breedstraler is uitgevoerd in grijs. 

 

Als je vragen hebt over solar schijnwerpers of andere LED verlichting, kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!