Menu
EUR
We zijn overgestapt naar een nieuwe webwinkel omgeving, klantaccounts van de oude omgeving zijn niet meeverhuisd. Reken af als gast, maak een nieuw account aan of neem contact op met de klantenservice voor vragen over eerdere bestellingen.

Mi-Light

Op deze pagina vind je al onze Milight smart producten. Hiertoe behoren o.a. verschillende gekleurde GU10 spots, controllers, downlights, floodlights en afstandsbedieningen.

Mi-Light

De milight producten kun je op verschillende manieren aansturen. Je kunt ervoor kiezen om ze met een afstandsbediening aan te sturen of via je smartphone. Om de lampen via je smartphone of tablet te bedienen heb je de MiBoxer app nodig. Daarnaast heb je ook de Mi-Boxer WiFi Module nodig. Het is mogelijk om de lampen met Google Home of Amazon Alexa te bedienen.

 

MiBoxer app functies

In de app kun je verlichting aan- en uitzetten, de kleur kiezen en de helderheid aanpassen. Het is daarnaast mogelijk om verschillende timers in te stellen, zodat de verlichting op een specifiek tijdstip automatisch aangaat. Je kunt de verlichting op meerdere apparaten bedienen, zodat de rest van het gezin ook in de gelegenheid is om de lampen te bedienen. Je kunt de apparaten ook altijd met een afstandsbediening aansturen, waarmee je de verlichting kunt aanzetten, de kleur kunt kiezen en de helderheid kunt aanpassen.  

 

Mi-Light producten

In ons assortiment kun je verschillende Mi-Light producten terugvinden. Hiertoe behoren allemaal gekleurde lampen. Naast elke lichtkleur kunnen ook alle wit temperaturen worden ingesteld. Je kunt kiezen uit de volgende productgroepen:

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!