Menu
EUR

Solar Verlichting

Solar verlichting is perfect om jouw tuin duurzaam mee te verlichten. De verlichting werkt op zonne-energie, waardoor je geen bedrading nodig hebt. Op deze pagina kun je ons ruime aanbod aan solar verlichting terugvinden.

Solar verlichting

Solar verlichting werkt op zonne-energie, waardoor de lampen zonder elektriciteit gebruikt kunnen worden. Dit is niet alleen super handig maar je draagt ook je steentje bij aan het milieu! Het zonlicht wordt opgevangen door een klein zonnepaneel, wat wordt omgezet in energie. Vervolgens gaat de verlichting automatisch branden als het donker wordt.   
 

Voor- en nadelen solar LED verlichting

  Geen elektriciteitskosten
  Lampen schakelen automatisch aan wanneer het donker wordt
  Geen bedrading
  Lange levensduur
  Eenvoudige installatie
  Onderhoudsvrij
  Gemakkelijk te verplaatsen
Werkt niet goed bij te weinig zonlicht  
 

Hoelang duurt het voordat solar verlichting is opgeladen?

Onze solar verlichting moet tussen de 4 en 8 uur worden opgeladen, zodat er genoeg energie wordt opgewekt om de lamp de hele nacht te gebruiken. De oplaadtijd is afhankelijk van de grootte van de zonnepanelen en het energieverbruik  van de lamp.   
 

Verschillende soorten solar verlichting buiten

In ons assortiment kun je veel verschillende solar verlichting buiten terugvinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld solar verlichting wat voorzien is van een bewegingsmelder. De verlichting gaat dan pas branden wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast kun je kiezen voor decoratieve verlichting zoals een grondspot voor in de tuin. Ook bieden wij beveiligingslampen aan zoals een bouwlamp of een wandlamp. Let er uiteraard op bij het plaatsen van de solar verlichting, dat het zonnepaneel voldoende zonlicht ontvangt. Onder een afdak of boom kan de lamp niet genoeg zonlicht ontvangen, waardoor hij minimaal brandt.  
 

Kun je solar verlichting in de winter buiten laten staan? 

Inprincipe kunnen solarlampen ook in de winter buiten blijven. Belangrijk hierbij is dat de lampen waterdicht zijn en zo geplaatst worden dat er geen vocht of sneeuw op de zonnecellen komt.
 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!