Menu
EUR

Disclaimer

 

Het auteursrecht en ander intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Ledpaneelgroothandel.nl en/of aan haar licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Het is niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via deze website te kopiëren/gebruiken voor commerciële doeleinden, tenzij wij hiervoor schriftelijke toestemming aan u hebben gegeven. Wij hebben het auteursrecht over alle door of namens ons tot stand gebrachte werken.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie voor de gebruikers van onze website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze derden websites of bronnen. Wij zijn ook niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden die getoond zijn op deze derden websites of bronnen.

Ledpaneelgroothandel behoudt zich het recht voor, om de informatie op deze website te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf. Om alle gegevens zo veel mogelijk up-to-date te houden.

Indien u nog vragen mocht hebben over de disclaimer, dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!