Menu
EUR

Trees for All

Ledpaneelgroothandel heeft in de afgelopen 2 jaar al 2632 bomen geplant en helpt daardoor mee om de CO2 uitstoot te compenseren. Door onze duurzame manier van ondernemen en ons bewust te zijn van het milieu werken we samen met Trees for all. Bij iedere 100 bestellingen die we ontvangen laten we een boom planten. Trees for all is een erkend goed doel met een CBF-Keur en is aanbieder op het gebied van CO2-compensatie in Nederland. Iedereen kan een steentje bijdragen om Nederland CO2-neutraal te maken. 

Bomen nemen CO2 op om te kunnen groeien. Door middel van fotosynthese breken bomen CO2 af en gebruiken de koolstof om hout te vormen en scheiden de zuurstof terug in de atmosfeer. Koolstof wordt dus als het ware opgeslagen in het hout van de bomen. Bomen planten helpt niet alleen het compenseren van CO2 vervuiling. Zo helpt het planten van bomen ook:


CO2-neutraal ondernemen

Al ruim 250 jaar neemt het aantal CO2 toe in de atmosfeer van onze planeet. Ontbossing en de verbranding van fossiele brandstoffen zijn hiervoor de grootste oorzaken. Denk hierbij aan de verbranding van olie, kolen en aardgas. Dit kan in de toekomst grote (negatieve) gevolgen hebben voor de mens en de planeet. Om deze rede vinden wij duurzaam produceren, -consumeren en -ondernemen belangrijk. Ledpaneelgroothandel doet er alles aan om CO2-neutraal te ondernemen en onze CO2 footprint te compenseren. 
 

Ons doel

We zijn ons er van bewust dat de pakketten die wij versturen een hoge CO2 uitstoot veroorzaken. Wij willen graag compenseren voor de impact die onze handelingen hebben op de samenleving en het milieu. Door mee te doen aan het 1-2-tree project van Trees for all, planten we bij iedere 100 bestelingen een boom in Nederland en Oeganda. Op deze manier kunnen we samen met onze klanten een bos planten. Uw bestelling draagt hier aan bij. 

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk consumenten en bedrijven overstappen op duurzame, milieuvriendelijke en kostenbesparende LED lampen. Dit is een goede eerste stap naar een duurzame wereld. We kunnen echter veel meer doen dan energiebesparen. 

In 2019 hebben we minstens 750 bomen geplant.

In 2020 hebben we minstens 800 bomen geplant.

In 2021 hebben we minstens 1000 bomen geplant.


Ons doel voor 2022 luidt als volgt:
In 2022 moeten er minimaal 1500 bomen worden geplant, dit zal zorgen voor een besparing van 37.500kg C02 uitstoot. In totaal zullen wij dan in slechts 4 jaar tijd minimaal 4000 bomen plaatsen.

Help ons om deze doelen te bereiken en draag bij aan een duurzame wereld! 
 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!