Menu
EUR

LED Panelen voor Kantoorruimtes

Het is essentieel om werknemers in kantoorruimtes te voorzien van de juiste verlichting, omdat dit de productiviteit verhoogt en klachten en vermoeidheid kan voorkomen. Hieronder vind je een selectie van LED-panelen die geschikt zijn voor gebruik in kanto

LED Panelen voor Kantoorruimtes

De LED panelen zijn speciaal ontworpen om een gelijkmatige en aangename verlichting te bieden, zonder enige vorm van flikkering. Dankzij hun slanke constructie blijven ze vrij van stof en vuil. Deze panelen kunnen moeiteloos worden geïnstalleerd op verschillende soorten plafonds, of het nu gaat om een vierkant, verlaagd plafond of een standaard plafond. Voor een perfecte pasvorm kunnen montageframes of ophangframes worden gebruikt in combinatie met al onze hoogwaardige LED panelen. Bovendien kunnen de meeste van onze panelen gedimd worden in combinatie met een dimbare driver, om te voldoen aan specifieke verlichtingsbehoeften. Alleen de back-lit panelen zijn niet dimbaar.

Kantoorruimtes zijn gebaat bij de lichtkleur Helder wit (4000K), dit zorgt voor de beste prestaties bij vergaderingen of achter een bureau. Ook verminderd dit klachten als hoofdpijn bij werknemers.

Fotoplafond

U kunt onze LED panelen ook gebruiken om uw eigen speciale LED plafonds te creëren. We bieden lichte acrylplaten aan die onder de LED panelen geplaatst kunnen worden. Hiervoor raden wij de LED panelen aan met een koude lichtkleur (6000K). Deze zijn samen met de acrylplaten te bestellen. De LED fotoplafonds bieden een unieke en prachtige, maar toch eenvoudige en energiezuinige manier om uw wachtkamer of pauzeruimte dat extra beetje uitstraling te geven!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!