Menu
EUR

Smart Home Beveiliging

Op deze pagina vind je ons assortiment in Smart Home producten. Want naast het verlichten van jouw woning óf professionele omgeving, vinden wij het belangrijk dat de volledige veiligheid en het comfort in huis tot in de puntjes is geregeld. Door middel van een app zijn al deze huis accessoires te gebruiken.

Smart Home beveiliging 

Wil jij je ook altijd veilig voelen in en rondom het huis? Installeer dan je slimme beveiligingsapparaten om altijd op de hoogte te zijn van wat er gaande is. Via je smartphone of tablet zie jij meteen wat er aan de hand is. Wanneer er beweging plaatsvindt rondom je huis ontvang je direct een notificatie. Op die manier bescherm je je huis tegen inbraak en andere gevaren. Smart home beveiliging kun je op verschillende manieren toepassen. 

Welke soorten smart home producten zijn er?

Je kunt kiezen uit verschillende smart home producten. Smart home beveiliging bestaat niet alleen uit producten die diefstal tegen gaan. Je kunt ook diverse beveiliging hebben voor situaties zoals brand en koolstofmonoxide. Daarom hebben wij een breed aanbod aan smart home beveiliging producten.

Slimme rookmelder

Een slimme rookmelder zorgt ervoor dat hij je huis veiliger maakt. Wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent en er breekt brand uit, krijg je direct een waarschuwing op je smartphone. Op deze manier kun je snel handelen wanneer je niet thuis bent. Uiteraard slaat de rookmelder ook alarm, wat een ouderwetse melder ook doet. 

Smart camera 

Zowel binnen als rondom je huis wil je je natuurlijk altijd veilig voelen. Met een smart camera zorg jij ervoor dat je je huis extra veilig maakt. Je kunt de camera’s altijd op afstand besturen. De camera’s werken op WiFi, zodat je geen snoertjes meer nodig hebt. Je krijgt op afstand altijd een melding wanneer er beweging in en om het huis is. Daarom bieden wij smart home beveiliging aan voor binnen en buiten. 

Smart sensor

Wij bieden diverse smart sensoren aan. Zo kun je kiezen uit bewegingssensoren. Je krijgt dan een melding wanneer er beweging plaatsvindt in de ruimte. Daarnaast bieden wij verschillende deur en raam sensoren aan. Ben je weg van huis en gaan er deuren of ramen onverwachts open? Dan krijg je meteen een melding op je smartphone. 

Smart deurbel

Een smart deurbel maakt je beveiliging helemaal af. Zodra er iemand voor de deur staat krijg je direct een melding. Staat de pakketbezorger alweer voor je deur maar ben je er niet? Praat dan via de deurbel en laat hem weten dat hij het achter de plantenbak kan zetten. Zo heb je altijd op tijd je pakketjes binnen! 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!