Winkelwagen Geen producten

LED strips

De mogelijkheden van flexibele ledstrips zijn vrijwel eindeloos. U kunt ze gebruiken als indirecte koof- of sfeerverlichting, maar ze voldoen ook prima als hoofdverlichting. Voor buiten in de tuin of op het balkon hebben we een volledig waterdichte strip. Wilt u gezellige sfeerverlichting op vakantie? U kunt onze led strips eveneens aansluiten op de accu van uw caravan, camper of boot.

Zeer zuinige witte led strips

De witte flexibele ledstrip bevat leds van het type 3528. Deze leds hebben een zeer laag energieverbruik. De witte ledstrips zijn verkrijgbaar met 60 of met 120 leds per meter. Het verbruik hiervan is respectievelijk 4,8 en 9,6 watt per meter. Ze zijn niet alleen superzuinig, maar gaan ook nog eens gegarandeerd langer mee dan gloeilampen, spaarlampen of tl-buizen.

Gekleurde flexibele led strip

De gekleurde led strips zijn uitgevoerd met 60 krachtige RGB leds per meter van het type 5050. Ondanks de hoge lichtopbrengst is het verbruik van deze krachtige leds toch maar 14,4 watt per meter. De RGBW led strip bevat zowel RGB- als warm witte leds.Weergave:
 


Bezig met laden...

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag geleverd! - 5 JAAR GARANTIE!
* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop